Smo podjetje, ustanovljeno leta 2008, ki se ukvarja s prevozi potnikov, predvsem v mednarodnem prometu.

Lastnik podjetja sem Marko Jamšek, rojen leta 1980. Živim v okolici Sevnice, vendar me pot življenja vodi po evropskih cestah že vse od leta 1999. Kot mlad nadebudnež sem se najprej odpravil v Evropo s kamionom in si tam pridno nabiral izkušnje, vendar sem vselej hotel nekaj več.

Leta 2003 sem kamionski volan zamenjal za avtobusnega, predvsem zaradi bogatih izkušenj, ki sem jih želel deliti s potniki in jim s svojim znanjem pomagati odkrivati Evropo. Toda spet sem hotel več. Začel sem opravljati prevoze potnikov z drugih celin (Amerike, Azije, Avstralije). Previdno sem si nabiral izkušnje in spet želel nekaj več.

Leta 2008 sem tako odprl svoje podjetje. V času najhujše recesije sem kupil nov avtobus in začel opravljati prevoze za belgijsko podjetje MABICAR INTERNATIONAL. Opravljali smo prevoze za največje svetovne »incoming« agencije. Naši avtobusi so prepeljali potnike iz Amerike, Kanade, Avstralije, Nove Zelandije, JAR, Malezije, Indonezije, Kitajske, Tajske, Taiwana, Singapurja, Vietnama in se bi lahko naštevali!

Sodelovanje z MABICAR INTERNATIONAL je bilo zelo uspešno. Leto 2012 pa je prineslo veliko spremembo v naše poslovanje. Lastnica podjetja Mabicar International, ga. MARTINE BETHUYNE se je upokojila in zaprla svoje podjetje.

Ker pa je želela svoje bogate izkušnje deliti naprej, so se pogodbe z agencijami prenesle na PREVOZI MARKO JAMŠEK s.p., sedaj JAMŠEK d.o.o. Obseg dela je bil velik, zato smo potrebovali večje število avtobusov za zagotavljanje potreb naročnikov. Tako smo postali poznani kot ponudniki prevozov po celi Evropi.

Iz leta v leto se obseg nasega poslovnja veča. Skupaj z našimi partnerji nudimo 35-40 turističnih avtobusov po celi Evropi za agencije iz celega sveta. Naši potniki prihajajo iz vseh kontinentov.

V ponos nam je, da imamo konstantne partnerje, ki sledijo našim željam in potrebam. Tako skupaj zagotavljamo prevoze potnikov na visoki ravni kvalitete, predvsem varnosti, udobja in prijaznosti.

Torej, vabljeni v roke izkušenih, prijaznih in varnih voznikov. Skupaj vam bomo dokazali: WE KNOW THE WAY. Mi poznamo pot!